ontwerpster van huisstijlen;

on- en offline communicatiemiddelen

Over de studio

Sinds 2008
Studio eLBee bestaat sinds juli 2008. Tijdens mijn studie aan de Kunstacademie werd ik regelmatig gevraagd voor leuke opdrachten, waardoor ik besloot mijn eigen studio te beginnen.

Na mijn afstuderen (2010) heb ik Studio eLBee verder ontwikkeld. Door de grote variatie in opdrachtgevers en opdrachten kan ik er al mijn creativiteit in kwijt en daardoor groeit Studio eLBee nog steeds.

Samenwerkingen
Voor elk ontwerp dat gerealiseerd wordt in de vorm van bijvoorbeeld een website, drukwerk of belettering heb ik ondernemers in mijn netwerk die hun vak verstaan. Zo werk ik bijvoorbeeld veel en graag samen met Drukkerij van der Eems en Schokker producties.

Ruimte
Wat begon met een vaste plek op de bank heb ik inmiddels de beschikking over een mooie, lichte, open en hoge ruimte. Waar ik heel plezierig en fijn kan ontwerpen en klanten ontvangen. Maar het liefste ga ik naar de klant toe zodat ik goed de sfeer van het bedrijf kan zien en voelen.

studio-elbee-ruimte

Portfolio ››