ontwerpster van huisstijlen;

on- en offline communicatiemiddelen

Werkwijze

Een kloppend ontwerp
Op geheel eigen wijze zorg ik dat de huisstijl van een organisatie klopt met de uitstraling van die organisatie. Wat ik hierin erg belangrijk vind is dát het klopt en dat het simpel oogt, én spannende details heeft.
Dat zorgt voor de juiste beeldvorming en maakt dat de organisatie herkenbaar is in alle uitingen.

Samen brainstormen
Om dit te bereiken, gaan we eerst samen brainstormen en kennismaken. Dit is een gesprek van ± een uur. Hierin bespreken we de hersenspinsels, brabbels en krabbels van de ondernemer en waarmee ik het bedrijf eventueel kan helpen en maak ik kennis met het bedrijf (in wording). We bekijken welke ‘dragers’ er nodig zijn, welke er later eventueel nodig zijn en strepen weg wat niet nodig is.

Vraag een ‘brainstorm’ gesprek aan ››

Vervolgens ontvangt de klant de offerte.
Na akkoord begin ik met de eerste stap, een onderzoek.

Onderzoek en schetsen
Ik analyseer de sfeer, uitstraling, producten en/of diensten en de doelgroep van het bedrijf. Plus alles wat daarbij komt kijken. Tijdens dit onderzoek ontstaan er schetsen en ideeën.

Realisatie
Het beste ontwerp of idee werk ik met veel zorg uit, presenteer dit (digitaal of met prints) aan de klant en samen komen we tot een mooi geheel. Vervolgens loop ik alles nog een keer na zodat het klaar is voor uitvoering.

Samen met ondernemers/bedrijven uit mijn netwerk zorg ik graag voor de realisatie van mijn ontwerpen en ideeën.

 

 

elbee-auto

Portfolio ››